Η Μπέρμιγχαμ εξασφάλισε θέση στο πρωτάθλημα συνεδρίων
Αθλητικά

Η Μπέρμιγχαμ εξασφάλισε θέση στο πρωτάθλημα συνεδρίων

Η εναρκτήρια σεζόν του UFL ξεκίνησε πριν από πέντε εβδομάδες και έχει ήδη δει μια ομάδα να έχει κερδίσει μια θέση στα πλέι οφ. Οι επιβήτορες του Μπέρμιγχαμ εξασφάλισαν τη θέση τους στο παιχνίδι του συνεδριακού πρωταθλήματος με τη νίκη με 39-21 επί των Μέμφις Σόουμποατς. Παρά τη χαμηλή συμμετοχή μόλις 5.609 οπαδών, οι Stallions παραμένουν αήττητοι στο 6-0 και δεν μπορούν να ξεπεραστούν από τους Showboats 1-5 ή τους Houston Roughnecks με 1-5, οι οποίοι έχασαν επίσης το πρόσφατο παιχνίδι τους.

Σε αυτό το σημείο, είτε οι Showboats είτε οι Roughnecks θα μπορούσαν ενδεχομένως να φτάσουν τους 3-2 Michigan Panthers στη βαθμολογία, αλλά θα είναι ένα δύσκολο κατόρθωμα. Η Μπέρμιγχαμ έχει μια δυνατή ιστορία, έχοντας κερδίσει το πρωτάθλημα USFL τόσο το 2022 όσο και το 2023, καθιστώντας την μια τρομερή ομάδα για να νικήσει στο UFL.

Στο άλλο συνέδριο, οι St. Louis Battlehawks προηγούνται της βαθμολογίας με ρεκόρ 5-1. Ακολουθούν πολύ πίσω η ομάδα του Σαν Αντόνιο με 4-1, η DC με ρεκόρ 2-3 και οι μαχόμενοι Arlington Renegades που είναι χωρίς νίκη στο 0-5. Καθώς η σεζόν εξελίσσεται, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαμορφωθεί η εικόνα των πλέι οφ και ποιες ομάδες θα διαγωνιστούν τελικά για τον τίτλο του πρωταθλήματος UFL.

LEAVE A RESPONSE

Journalist and reporter on Newikop. Married with 3 kids.