Canada dominates opening game of world para ice hockey championship with a 19-0 victory against Japan
Νέα

Canada dominates opening game of world para ice hockey championship with a 19-0 victory against Japan

Ο Καναδάς κυριάρχησε στον εναρκτήριο αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου εναντίον της Ιαπωνίας, με σκορ 19-0. Ο Ντόμινικ Κοζολίνο ηγήθηκε της καναδικής ομάδας με τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ακολούθησαν οι Τάιλερ ΜακΓκρέγκορ και Λίαμ Χίκι με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ. Ο Καναδός τερματοφύλακας, Άνταμ Κίνγκσμιλ, χρειάστηκε να κάνει μόνο μία απόκρουση κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Άλλοι παίκτες που συνέβαλαν στη νίκη του Καναδά ήταν ο Adam Dixon με χατ τρικ, ο Anton Jacobs-Webb με δύο γκολ και τα γκολ των Corbyn Smith, Micah Kovacevich, Vincent Boily και Auren Halbert. Ο Καναδάς ήταν επιτυχημένος στο power play, κερδίζοντας 1-for-2 στο παιχνίδι.

Για την Ιαπωνία, ο Wataru Horie δυσκολεύτηκε στο γκολ, επιτρέποντας 18 γκολ σε 40 σουτ σε δύο περιόδους. Ο Manabu Okabe ανέλαβε το γκολ κατά την τρίτη περίοδο και σταμάτησε οκτώ από τα εννέα σουτ που αντιμετώπισε.

Ο Καναδάς θα αντιμετωπίσει την Ιταλία στο επόμενο παιχνίδι του στον προκριματικό γύρο του πρωταθλήματος. Αυτή η κυρίαρχη απόδοση του Καναδά δίνει έναν ισχυρό τόνο στην ομάδα καθώς συνεχίζει στο τουρνουά.

LEAVE A RESPONSE

Journalist and reporter on Newikop. Married with 3 kids.