Το στέλεχος της Marlins συζητά τη δύσκολη επιλογή για την ανταλλαγή του Luis Arraez με τον Padres
Αθλητικά

Το στέλεχος της Marlins συζητά τη δύσκολη επιλογή για την ανταλλαγή του Luis Arraez με τον Padres

Το Miami Marlins και το San Diego Padres πραγματοποίησαν σημαντικές συναλλαγές το βράδυ της Παρασκευής, στέλνοντας τον Luis Arraez στη δυτική ακτή σε αντάλλαγμα τεσσάρων παικτών της κατηγορίας: Dillon Head, Jakob Marsee, Nathan Martorella και Woo-suk Go. Ο πρόεδρος της Marlins, Peter Bendix, εξήγησε την απόφαση να ανταλλάξει την Arraez δύο μήνες πριν από την ανεπίσημη έναρξη της εμπορικής σεζόν, σημειώνοντας ότι συνήλθε γρήγορα και ήταν πολύ καλή για να την περάσει. Οι Marlins φέρεται να πληρώσουν το μεγαλύτερο μέρος του μισθού του Arraez για να πάρουν ένα καλύτερο πακέτο προοπτικών από τους Padres.

Ο Bendix επαίνεσε τον Arraez ως παίκτη και άνθρωπο, αλλά δήλωσε ότι το εμπόριο ήταν μια σκληρή κίνηση απαραίτητη για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία του οργανισμού. Βασίστηκε στην εμπειρία του με τους Tampa Bay Rays και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι με πειθαρχημένες κινήσεις, οι Marlins μπορούν να επιτύχουν το επιθυμητό επίπεδο επιτυχίας. Ωστόσο, ο Bendix δεν αποκάλυψε αν ο Jazz Chisholm Jr. θα τελείωνε τη σεζόν στο Μαϊάμι.

Οι Marlins, οι οποίοι είχαν μια εκπληκτική πορεία στα πλέι οφ την περασμένη σεζόν, δυσκολεύτηκαν με ένα ξεκίνημα 9-25 της χρονιάς. Η Bendix τόνισε τη σημασία της λήψης κινήσεων για τη βελτίωση του μέλλοντος του οργανισμού και την επίτευξη των στόχων του, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για πειθαρχημένη λήψη αποφάσεων στην προσέγγισή τους.

LEAVE A RESPONSE

Journalist and reporter on Newikop. Married with 3 kids.